Skip links

Päänavigointi

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat

Haluatko mukaan näytteilleasettajaksi Diabetesosaaja 2018 -päiville?

Näyttelymyynti: mari.noppa@diabetes.fi, puh. 0400 698 486.

 

Roche Diabetes Care on Accu-Chek®

Roche Diabetes Care on Accu-Chek® –tuotteiden valmistajana johtava verensokerin seurantalaitteiden ja insuliinipumppujen valmistaja. Yli 40 vuoden kokemuksella pyrimme auttamaan diabeetikkoja seuraamaan ja hallitsemaan verensokeriaan paremman elämänlaadun saavuttamiseksi.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!www.backontrack.com/fi
Back on Track valmistaa ja myy korkealaatuisia ja tunnettuja hyvinvointituotteita.Tuotteisiimme sulatettu keraamiset partikkelit tutkitusti edistävät verenkierron tason nousua. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme Diabetesosaaja 2018 -päiville! Uutuustuotteemme Nikki -puolikompressiosukka on muun muassa esittelyssä.

www.betavivo.fi
Sydänterveyttä edistävät Betavivo kaurasydämet ja kasvisteroleita sisältävät purutabletit ovat suomalaisen Sabora Pharma Oy:n markkinoimia tuotteita. Diabetesosaaja 2018 -päivillä meillä on Betavivon lisäksi esillä esimerkiksi uusin tuotteemme Smooff -tupakoinnin lopettamisohjelma.

Nähdään päivillä!

www.peurunka.fi
Peurunka on keskisuomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä. Tuotamme monipuolisia kuntoutus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Olemme valtakunnallinen Kelan diabetes- ja MBO- kuntoutuskurssien palveluntuottaja.

Nähdään päivillä!

www.muma.fi
Suomessa diabetesta sairastavia on jo yli puoli miljoonaa. Joka kolmas heistä sairastuu ajan myötä munuaissairauteen. Diabetes on yleisin syy dialyysihoitoa vaativaan krooniseen munuaissairauteen. Munuais- ja maksaliitto tukee munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto antaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme päivillä!

Boehringer Ingelheim on maailmanlaajuinen lääkeyhtiö, joka panostaa merkittävästi lääketutkimukseen. Tutkimusstrategiamme tähtää uusien hoitomuotojen löytymiseen ja rohkaisee tieteelliseen luovuuteen. Viime vuosina tutkimus- ja kehitystyömme on tuottanut tärkeitä saavutuksia etenkin tromboembolisten sairauksien ja tyypin 2 diabeteksen suhteen. Tällä hetkellä keskitymme kehittämään hoitokeinoja mm. diabetekseen, ylipainoon ja krooniseen munuaissairauteen. Yhdessä nämä hoitomenetelmät täydentävät toisiaan ja auttavat edelleen vähentämään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvää kuolleisuutta ja sairastuvuutta.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

www.novonordisk.fi
Novo Nordisk tarjoaa markkinoiden kattavimman diabeteslääkevalikoiman. Olemme edelläkävijä insuliinin annostelussa tarvittavien välineiden, kuten insuliinikynien ja niissä käytettävien neulojen kehittämisessä. “Changing Diabetes”-päämäärämme mukaisesti tavoitteenamme on tulevaisuus, jossa:
• yhä harvempi sairastuu diabetekseen
• jokainen diabetesta sairastava diagnosoidaan
• kaikki diabetesta sairastavat saavat hyvää hoitoa
• diabetesta sairastavat voivat elää mahdollisimman normaalia elämää
Yli 90 vuoden kokemus ja osaaminen ovat mahdollistaneet sen, että pystymme tarjoamaan ratkaisuja myös muiden kroonisten sairauksien, kuten hemofilian, kasvuhäiriöiden ja lihavuuden voittamiseen.

 

Valmistamamme tuotteet pitävät hymysi kirkkaampana ja terveempänä!

Jos verensokeri on huonosti hallinnassa, vakavan iensairauden kehittymisen ja hampaiden löystyminen riski on suurempi kuin terveellä henkilöllä. Kuten kaikki tulehdukset, vakava iensairaus voi vaikuttaa verensokerin kohoamiseen ja tehdä näin diabeteksesta vaikeammin hallittavan.

Testaa ikeniesi kunto tästä >>